Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Renault Tour stiže u Sarajevo

renault-sandero1111

Renaultova sada već tradicionalna karavana po bh. gradovima ove subote stiže u glavni grad BiH. Skup novih i rabljenih automobila, te prateće opreme na

otvorenom održat će se na platou ispred Narodnog pozorišta u subotu 23. maja od 9 do 19 sati. Prilika je jedinstvena, a svi su pozvani.

Nakon masovnog odziva građana i pozitivnih kritika, uvoznik za Renault automobile, kompanija Guma M iz Mostara, ali i sa sjedištem u našem glavnom gradu, i ove godine poziva sve ljubitelje četverotočkaša da u subotu 23. maja 2015.g., umjesto u prodajni salon,
dođu na plato ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu.

Prema dosadašanjoj praksi i iskustvu ovaj vid ležernije komunikacije i interakcije sa građanima na otvorenom se pokazao kao pun pogodak. Naime, ovo je jedinstvena prilika svim posjetiocima da na jednom mjestu uz prisustvo stručnog osoblja upoznaju, ali i testiraju nove i polovne automobile.

renault sa

 Svim budućim kupcima Renault Tour je istovremeno zgodno mjesto gdje, jednako kao u prodajnom salonu, mogu dobiti sve relevantne informacije o kupovini željenog vozila, informisati se o najboljim mogućnostima finansiranja, odabrati dodatnu opremu, pa čak i ostvariti popust prilikom naknadne kupovine guma.

Uvoznik stavlja akcent na primamljive uslove finansiranja, što je izvrsna prilika svim potencijalnim kupcima da, u potpuno opuštenoj atmosferi, obročnu otplatu realizuju bez troškova učešća, sa 0 posto kamate i prvom godinom Kasko osiguranja gratis.

Na turneji po bh. gradovima, uključujući i Sarajevo, Guma M dovodi glavne Renaultove zvijezde: Twingo, Clio i Captur, ali i modele proizvođača jedne od najmlađih gama vozila u Evropi, odnosno planetarno popularni Dacia Sandero i obnovljeni besteller Duster faza 2.

Pored aktuelnih novih automobila i prateće opreme, na pozorišnom trgu će se naći i primjerci rabljenih vozila, karakterističnih po izvrsnoj očuvanosti, bogatoj opremi i 12-mjesečnoj garanciji.

Guma M će nagraditi sve postojeće vlasnike Renault i Dacia vozila, koji dođu u subotu na pozorišni plato, s obzirom da su za njih osigurani kuponi za besplatan kontrolni pregled u servisu Renault koncesije u Sarajevu, uz prigodan popust na servisiranje.

Za sve posjetioce Guma M je u saradnji sa organizatorom ”eventa” obezbjedila opuštajuće igre i zabavu, dok će i oni najmlađi pronaći kutak za sebe.