Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Široki Brijeg na jedan dan postaje centar Mercedesa

Mercedes-Benz manufacturing plant in Chakan
epa04793429 An Indian security guard walks past the Mercedes-Benz cars parked at the manufacturing plant in Chakan, about 160km southeast of Mumbai, India, 11 June 2015. According to a media release, Mercedes-Benz India began the production of the GLA SUV at its manufacturing facility in Pune, also for the first time Mercedes-Benz is locally producing compact cars in its global assembly network along with sedans and SUV's. EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Udruga Mercedes Fan Klub Hercegovina organizira skup vlasnika i ljubitelja automobila Mercedes-Benz, koji će se održati u nedjelju, 12. juča u Širokom Brijegu.

”Mercedes Meeting Hercegovina” prvi je ovakav skup u Bosni i Hercegovini i ujedno će biti međunarodnog karaktera s obzirom na to da se očekuje najmanje tisuću posjetitelja iz zemalja regije, priopćili su organizatori.

Skup počinje u 10 sati okupljanjem automobila, a u 12:30 sati održat će se defile stotina Mercedes-Benz automobila ulicama Širokog Brijega.

Svečano otvaranje zakazano je za 13:30 sati, a ”Prvi Mercedes Meeting Hercegovina” otvorit će gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

U sklopu ovog događaja bit će održana izložba oldtimer Mercedes-Benz automobila i bit će proglašen “naj auto”.

Također će se održati humanitarna tombola čiji će cjelokupan iznos biti doniran Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega, koji brine za djecu s poteškoćama u razvoju.