Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mladi youtuber

Bakir Karasalihović Bake: Novi Samsung Galaxy Z Flip5 je strašan telefon

Popularni Bake definitivno preporučuje Z Flip5 svima koji se bave tim poslom i kaže da se sigurno neće pokajati

Bakir Karasalihović, mladi YouTuber i gamer poznatiji po nadimku Bake, već godinama snima zabavna videa kojima je na svoj kanal privukao više od 550 hiljada pretplatnika. Nedavno je otkrio magiju novog Samsung preklopnog telefona posljednje generacije Galaxy Z Flip5, za koji kaže da je “prezanimljiv” i da mu mnogo olakšava kreativni rad.

“Moja publika zna da često za dobre stvari govorim ‘Ma strašno!’. Nakon nekoliko dana korištenja telefona slobodno mogu reći da je novi Galaxy Z Flip5 ‘strašan’ telefon”, kaže nam Bakir, koji se pridružio Flip strani i otkriva prednosti svestranog i kompaktnog telefona idealnog za content kreatore.

Kako ističe, posebno mu se sviđa manji ekran koji koristi kada sklopi telefon jer ima veoma mnogo opcija. Ovaj 3,4-inčni Flex Window najveći je vanjski ekran na Galaxy Z Flip uređajima dosad i jedna od posebno značajnih funkcija koje ima je pokretanje aplikacije kamere i snimanje selfija čak i kad je telefon preklopljen.

Četiri favorita

Na pitanje koje karakteristike ovog pametnog telefona bi izdvojio kao najbolje, odgovara: “Savršen ekran, zauzima malo mjesta u džepu, sjajna kamera i baterija koja može izdržati sve moje potrebe”.
Galaxy Z Flip5 svoju besprijekornu brzinu rada isporučuje zahvaljujući novoj Snapdragon® 8 Gen 2 mobilnoj platformi za Galaxy, najmoćnijem procesoru Galaxy preklopnih uređaja dosad. Kao rezultat dobijamo glađu grafiku, brži AI i poboljšane performanse baterije.

Bakir Karasalihovic Bake - Samsung Z Flip5 - 3

Bakir se uvjerio i u otpornost ovog uređaja koji može ponijeti sa sobom bez brige o bilo kakvim nezgodama koje se mogu desiti jer ima čvrst aluminijski oklopni okvir i Flex šarku, a malo kiše neće mu pokvariti dan.

Novi Samsung telefon značajno mu olakšava posao kojim se bavi.

“U svakom trenutku mogu zabilježiti sva zanimljiva dešavanja brutalno dobrom kamerom i nju bih izdvojio kao posebnu stvar koju ovaj telefon posjeduje”, kaže nam Bakir. A da zabava traje duže pomaže mu efikasnija baterija od 3700 mAh koja traje cijeli dan, tako da može nastaviti gledati filmove i igrati igre do kasno u noć.

Baketa smo pitali i koliko je kvalitetan telefon važan za posao influensera i da li je Galaxy Z Flip5 odgovorio na sve njegove zahtjeve.

Bakir Karasalihovic Bake - Samsung Z Flip5 - 2

“Jedno veliko da! Kreiranje sadržaja, fotki i videa uz Z Flip5 nikad nije bilo jednostavnije, a u isto vrijeme i kvalitetnije”, odgovorio je oduševljeno dok novi telefon prilagođava svom ukusu i raspoređuje omiljene widgete, stilove i pozadine. Kada poželi snimati noćne fotografije, široka kamera donosi mu još šire kadrove, a 4K Nightography video na 60 fps omogućava da gubitkom sunčeve svjetlosti ne gubi na kvalitetu snimka.

Preporuka content kreatorima

Popularni Bake definitivno preporučuje Z Flip5 svima koji se bave tim poslom i kaže da se sigurno neće pokajati.

“Ranije sam spomenuo da mi se sviđa što ovaj telefon zauzima malo mjesta u džepu kad se preklopi. Prije sam imao problem da mi telefon ne može stati u džep, što nije slučaj s novim Galaxy Z Flip5”, ističe na kraju i dodaje kako je oduševljenje novim Samsung telefonom prenio i na svog najboljeg prijatelja koji ga stalno hvali.

“Već znam šta ću mu pokloniti za rođendan idućeg mjeseca”, kaže uz smiješak.

Interesuje li vas više informacija o ovom uređaju, potražite ih klikom na ovaj LINK.