Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Limeni ljepotani

Međunarodni oldtimer susreti automobila i motora od 10. do 12. maja u Sarajevu

oldtimer cabrio skup
Ilustracija: Fena/Hazim Aljović

Nedjelja, 12. maj, rezervirana je za veliku gradsku zabavu i izložbu na Trgu ispred Narodnog pozorišta, kada će organizator, Old Timer klub Sarajevo, proglasiti pobjednike po kategorijama

Dvadeset i drugi Međunarodni oldtimer susreti automobila i motora bit će održani od 10. do 12. maja, gdje će se na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine okupiti više od 60 najstarijih i najinteresantnijih limenih ljepotana.

Kolona automobila će kroz ta dva dana prodefilovati ulicama Sarajeva, počevši od ispita tačnosti i spretnosti u Vilsonovom šetalištu, izložbe ispred SCC-a, pa sve do izložbe na platou preko puta Vijećnice uz obilazak starog grada. Program se nastavlja Rally-jem do Restorana Mošćanica, gdje će biti upriličen ručak uz zanimljiv zabavni program za sve učesnike i goste.

Nedjelja, 12. maj, rezervirana je za veliku gradsku zabavu i izložbu na Trgu ispred Narodnog pozorišta, kada će organizator, Old Timer klub Sarajevo, proglasiti pobjednike po kategorijama.

Svi ljubitelji starih automobila i motora pozvani su da se pridruže manifestaciji i pogledaju ove četverotočkaše, koje njihovi vlasnici održavaju sa mnogo ljubavi i pažnje, saopćio je Old Timer klub Sarajevo.