Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Alat baziran na AI

Na WhatsApp stiže nova opcija koja bi mogla biti jako popularna među korisnicima

WhatsApp
Foto: Pixabay

Opcija za izradu i dijeljenje AI naljepnica dostupna je vrlo ograničenoj grupi beta testera koji instaliraju najnovije ažuriranje WhatsApp beta za Android, a u nadolazećim sedmicama bit će dostupna većem broju korisnika

AI je postao omiljena igračka na internetu, a većina popularnih aplikacija započela je s testiranjima kako bi uvela nove opcije, uključujući i WhatsApp. Jedna od najpopularnijih aplikacija dobila je nadogradnju koja bi mogla biti jako zabavna korisnicima, javlja WABetaInfo.

Zahvaljujući najnovijem ažuriranju aplikacije WhatsApp za Android, dostupan je alat baziran na umjetnoj inteligenciji koji omogućuje stvaranje vlastitih naljepnica. Pretpostavlja se da će opcija biti popularna jer će korisnici moći raditi personalizirane naljepnice za svaku osobu ili situaciju.

Kako se koristi?

Kada kliknete na opciju naljepnice, u beta verziji sada se prikazuje i tipka “create”. Klikom na nju otvara se tastatura na kojoj možete upisati kakvu naljepnicu želite da AI napravi. Te naljepnice moći će se koristiti u dopisivanju s drugim korisnicima putem ove platforme.

Opcija za izradu i dijeljenje AI naljepnica dostupna je vrlo ograničenoj grupi beta testera koji instaliraju najnovije ažuriranje WhatsApp beta za Android, a u nadolazećim sedmicama bit će dostupna većem broju korisnika.