Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

GTA VI

Objavljen je trailer za najiščekivaniju igru u historiji video igara

gta
Foto: Screenshot/YouTube

Ono što će mnogima biti razočaranje je datum izlaska

Trailer za GTA VI, koji je trebao biti objavljen danas u 15 sati po našem vremenu, procurio je sinoć. Rockstar Games nije mogao ništa nego uraniti s objavom te je trailer pušten oko ponoći. Igra izlazi 2025. godine.

Kao što se već godinama šuška, iz trailera se može zaključiti kako ćemo u glavnoj ulozi igrati s djevojkom. Tu je i mladić s kojim će se, kako se čini, također moći igrati. U kratkom traileru potvrđeno je da se vraćamo u okruženje legendarnog Vice Cityja.

O priči se jako malo zna. Iz ove minute i pol može se zaključiti da ćemo igrati s djevojkom koja je izašla iz zatvora te s njenim momkom. Ko su oni i zašto su se odali kriminalnim aktivnostima, morat ćemo pričekati da saznamo.

Ono što će mnogima biti razočaranje je datum izlaska. GTA VI je u izradi već godinama te je do danas sve bilo obavijeno velom tajne. To je mnogim fanovima dalo naslutiti da bi izlazak igre mogao biti dosta brzo nakon objave trailera.

Ali, to se ipak neće dogoditi. Igra bi trebala izaći tokom 2025. godine. Nije poznato kad, pa je teoretski moguće da izađe tek za dvije godine. Možda i više ako bude kašnjenja koja su postala više pravilo nego iznimka u izradi modernih igara.

Na nove avanture diljem Vice Cityja ćemo se načekati.