Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesvakidašnji snimak

Parkirao BMW uz more, a onda je stigla plima

Foto: St Agnes Coastguard Search & Rescue Team/Facebook
Vozaču koji je ostavio otvoren automobil nije bilo traga dok je more polako preuzimalo automobil

Sudeći po snimci nakon spašavanja koja prikazuje veću količinu vode koja se cijedi iz automobila, vlasnik će imati popriličan trošak u nastojanjima da ga oživi

Vozači BMW-a su se ove godine već iskazali, a sada su pokazali da znaju posao i kad auto stoji.

Nesvakidašnji snimak dolazi nam iz Velike Britanije. Obalna straža je zaprimila poziv da je na plaži na samom jugu otoka, u mjestu St. Agnes u Cornwallu, neko parkirao automobil na plaži.

Ne osuđujući nikog, neki će zaključiti da je, s obzirom na tip automobila, bilo za očekivati da se ovakav auto nađe na plaži. Ali ne i toliko blizu vodne linije, i to na mjestu gdje dolazi do velikih vertikalnih oscilacija nivoa mora uslijed mijena plime i oseke, piše Index.hr.

A kad je parkirao, bila je oseka i voda je navirala. Vozaču koji je ostavio otvoren automobil nije bilo traga dok je more polako preuzimalo automobil. Spasilački tim dobio je poziv u 8:30 ujutro, a automobil je spašen u 10:19.

Sudeći po snimci nakon spašavanja koja prikazuje veću količinu vode koja se cijedi iz automobila, vlasnik će imati popriličan trošak u nastojanjima da ga oživi.

Neki su u komentarima tražili i da vlasnik plati kaznu što je zbog vlastite gluposti uzeo dragocjeno vrijeme spasitelja. Drugi su pak samo zaključili da su neki očito spremni napraviti sve da izbjegnu plaćanje 3 GBP za parkiranje. U svakom slučaju, imamo još jednog jakog kandidata za Darwinovu nagradu, piše Index.hr.