Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vision Neue Klasse

Revolucionarni nasljednik: Ovako bi mogla izgledati sljedeća generacija BMW modela

bmw
Foto: BMW

Vjerovali ili ne, ovo će postati serijski model već 2025. godine, a jedino otvoreno pitanje je koliko će na koncu BMW ići daleko s izmjenama

Netom predstavljeni koncept uskoro ulazi u serijsku proizvodnju.

BMW je na upravo održanom salonu automobila u Münchenu predstavio koncept Vision Neue Klasse, za koji kažu kako se radi o revolucionarnom nasljedniku najvažnijeg modela u postavi bavarske marke – serije 3.

Vjerovali ili ne, ovo će postati serijski model već 2025. godine, a jedino otvoreno pitanje je koliko će na koncu BMW ići daleko s izmjenama. Neki se pitaju hoće li prepoznatljivi “bubrezi“ sada evoluirati u širinu i obuhvatiti svjetla, a dolaziti u 3D osvijetljenom finišu.

To je i krajnje pojednostavljenje forme u kojem će neki iščitati gubitak identiteta, a drugi pak vidjeti odlično usklađivanje s novim trendovima ekstremnog pojednostavljenja svakog izraza, pa i dizajnerskog.

Kampanja Neue New je krenula, a donosi priču o transformaciji po pitanju kružne ekonomije, digitalizacije i posvećenosti elektromobilnosti. Naravno, sve je zapakirano u retro priču i podsjeća na uspjeh istoimenog koncepta iz 1960-ih.

bmw