Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SAD

Tesla neprodane aute čuva na parkingu napuštenog trgovačkog centra

tesla parking
Foto: Screenshot/ YouTube

Lowe procjenjuje da je najmanje 300 Teslinih vozila parkirano u Chesterfield Mallu. Međutim, Tesla ne usporava proizvodnju

Parking Chesterfield Malla kod St. Louisa u SAD-u preplavljen je Teslama. Trgovački centar trebao bi biti srušen i zamijenjen projektom mješovite namjene. Staenberg Group, vlasnik trgovačkog centra, pokušava izvući posljednji novac prije nego posljednji zakupci isele 31. augusta.

“Sastavili smo plan kako bismo pokušali stvoriti alternativne namjene kako bi mogli još malo iskoristiti trgovački centar prije nego što ga srušimo. Jedna od njih je dopuštanje ljudima da koriste parking za različite stvari”, rekao je za KTVI viši potpredsjednik Staenberg grupe Tim Lowe.

“Jedan od naših korisnika slučajno je Tesla, koja ima salon u dolini, ali nema dovoljno kapaciteta da parkira sve automobile koje dovoze. Stoga iznajmljuju prostor unutar parkinga za skladištenje automobila”, rekao je.

Lowe procjenjuje da je najmanje 300 Teslinih vozila parkirano u Chesterfield Mallu. Međutim, Tesla ne usporava proizvodnju. Nedavne snimke dronom iz tvornice u Fremontu u Kaliforniji pokazuju da automobili još uvijek velikom brzinom silaze s proizvodnih traka.