Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Cher drogiraju i ispiru joj mozak”

Cher

Američki mediji pišu da je pjevačica Cher pala pod ticaj nepoznate osobe koja je drogira i “ispira joj mozak” već duže, pa se njena okolina pribojava da neće izdržati još dugo.

Američki RadarOnline je dobio anonimne poruke u kojima piše da pjevačicu Cher (69) nego iz njenog bliskog kruga drogira i “ispira joj mozak”.

– Ta osoba je drogira različitim pilulama i ispira joj mozak – rekao je neimenovani izvor.

Portparol pjevačice je demantovao te navode, a spomenuti sajt tvrdi da zna ime osobe koja ugrožava život zvijezde. Poruke je poslala osoba koja je bliska njenoj porodici.

– Cher je kao začarana. Ona misli da joj ta osoba govori istinu i da ne može nikome da naudi. Sipa joj pilule niz grlo, a Cher ni ne zna šta uzima – piše u poruci.

U drugoj poruci se navodi da bi Cher mogla da završi kao Selena, pjevačica koju je pre 21 godinu ubio opsjednuti predsjednik njenog fan kluba.

– Muka mi je što se ovo krije. Znate priču o Seleni. Ovo je isto, ne pomišljajte ni sekund da nije – piše neimenovani sagovornik.

Pošto je RadarOnline pozvao pjevačicinog portparola, ona je na Twitteru objavila sljedeće: “Nikada nisam mislila da neko može da bude toliko opsjednut time da me uništi”.

Onda su pozvali i njenog sina Elijaha Blue Allmana i rekli mu ko pokušava da naškodi njegovoj majci. On je pomenutu ženu branio i rekao da ona “nikada nebi povrijedila njegovu majku i da mu je kao tetka”.

Porparol Cher je insistirao na tome da su poruke potpuna izmišljotina i da je njegova klijentkinja potpuno zdrava.