Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djed koji čeka svoju dragu postao hit na internetu

djed1123

Video jednog djeda koji stoji sam na aerodromu sa buketom cvijeća i strpljivo čeka svoju dragu postao je toliko popularan da ga je do sada vidjelo više od 60 miliona ljudi.

Ovaj stari bračni par pokazao je kako izgleda prava ljubav.

Video je prvi put objavljen prije tri dana, a od tada je preuzet više desetina puta i pogledalo ga je preko 60 miliona ljudii. I svi se slažu u jednom – ovo je prava ljubav.

Bernie Mills je, prema riječima očevidaca, satima čekao svoju dragu Carol sa buketom cvijeća. A kada je ona konačno izašla iz aviona i pritrčala mu u zagrljaj, na njegovo licu je zaigrao osmijeh.

Bernie je priznao da je bio jako tužan što supruga nije pored njega, pa je bio više nego uzbuđen što je konačno vidi.

“Bio sam tako uzbuđen kada sam je vidio da prolazi kroz ta vrata. Pomislio sam “O bože, konačno mi se vratila djevojka”, rekao je simpatični Bernie kasnije.

Video je snimljen na aerodromu u Los Anđelesu, a Carol je bila na zapadnoj obali Amerike dvije sedmice, zbog porodičnog vjenčanja. Iako ovo nije dug period, to im je bio prvi put da su bili razdvojeni od kad su se vjenčali, 2010. godine

Oboje su ranije već bili u braku, ali su poslije 50 godina zajednice ostali bez supružnika. Upoznali su se kao udovci, zavoljeli se i od 2010. godine su apsolutno nerazdvojni.

“Bili smo presretni kad smo se konačno sreli. Ali, kad mi je kćerka rekla da je video postao viralan, pitala sam je “Šta znači viralan?”, iskrena je baka Carol.