Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dok mu sestre osvajaju medalje, Milan Dabović dila kokain

ana-i-milica-dabovic

Beogradska policija u petak je na Brankovom mostu uhapsila crnogorskog državljanina Milana Dabovića (29) koji je u vozilu imao 2,4 kilograma kokaina, piše beogradski Blic.

Milan Dabović je brat poznatih košarkašica Milice i Ane Dabović, koje su bile dio bronzane srpske reprezentacije iz Rija i zlatne s Evropskog prvenstva u Budimpešti prošle godine.

Zbog ove akcije Službe za borbu protiv organiziranog kriminala, Brankov most je bio blokiran, što je izazvalo prometni haos u centru Beograda.

Milan Dabović je drogu prevozio u autu švicarskih registracija…

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, oglasila se na Instagramu nakon jučerašnjeg hapšenja njenog brata Milana Dabovića sa 2,4 kilograma kokaina.

Milica je rano jutros na svom instagram profilu objavila ovu fotografiju ispod sa natpisom “Najtužnija fotografija na svetu”.

milan-i-milica-dabovic

Milan i Milica Dabović

– Nakon višemjesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil marke “Smart”, švicarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa s bijelim prahom za koji se sumnja da je kokain. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje djela neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu – izvijestio je MUP Srbije.