Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hillary Clinton ima dvojnicu?

clinton

Neki američki mediji i analitičari tvrde da Hillary Clinton ima dvojnicu koja je mijenja dok je bolesna, čime prikriva pravo stanje svoje bolesti, prenosi britanski “Daily Mail”.

Američka predsjednička kampanja prepuna je bizarnosti i međusobnih optužbi rapublikanskog kandidata Donalda Trumpa i kandidata demokrata Hillary Clinton, kao i vidljive pristrasnosti većine američkih medija koji favorizuju Clintonovu.

Njoj je pozlilo 11. septembra na komemoraciji žrtvama terorističkih napada iz 2001. godine, a mediji su naveli da se ona tada i onesvijestila.

Nakon što je popila vode i malo se osvježila, Klintonova je došla sebi. Poslije toga priznala je da ima upalu pluća. Oporavlja se, a kampanju bi trebalo da nastavi uskoro.

Međutim, neki “teoretičari zavjere” tvrde da žena koja je izašla iz kuće Hillaryne i Billove kćerke Chelsea Clinton nakon oporavka nije bila majka Clintonove, već njena dvojnica.

Neki od onih koji sumnjaju u identitet Clintonove tvrde da se “na osnovu fotografija vidi da Clintonova ima duži kažiprst od prstenjaka /domalog prsta/”.

hillary-clinton

Osim toga, Clintonova je snimljena kako pored restorana grli neku djevojčicu i fotografiše se s njom.

“Zašto bi grlila djevojčicu ako je bolesna? Mogla bi da je zarazi”, navode sumnjičavi mediji.

Trump je u više navrata od početka kampanje tvrdio da Klintonova nije zdrava i da ne bi trebalo da se kandiduje za predsjednika SAD.