Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Iznajmljuju skupe automobile kako bi zavodili djevojke

voznja2222

Da bi impresionirali djevojke koje momke gledaju kroz marku automobila, banjalučki mladići rentaju vozila za noćne izlaske, a radnici rent-a-car agencija, često u automobilima nađu ruž, minđuše pa čak i ženske gaćice, piše Euroblic.

Momci koji imaju dobar automobil, nemaju problema sa muvanjem, kako sami kažu „lakih djevojaka“, a ni oni drugi, prema riječima radnika iz ovih agencije, ne ostaju „praznih ruku“.

– Za 120 KM dnevno mogu iznajmiti dobar automobil, noviji model “BMW 5”, “audi 7” ili slično. Cijena, naravno, ide dolje, kada je u pitanju više dana. S obzirom da Banja Luka nema puno turista koji iznajmljuju automobile, to su većinom domaći stanovnici.

Pretpostavljamo da naša vozila svašta „prežive“, a posebno ovi koji se iznajmljuju na vikend, tako da poslije nađemo svašta – flaše, šminku, nakit, minđuše, pa čak i ženske gaćice – ispričali su u agenciji za rentanje automobila.

Uvijek je bila praksa da su momci jedni od drugih posuđivali auta, kako bi se „vidjeli sa djevojkom“, ali danas to ima novu dimenziju, a sad je sve otišlo predaleko, potvrđuju i oni sami.

– Imam i auto i djevojku, pa nemam problema s tim, ali znam šta se sve radi i znam kakvih djevojaka ima. Naravno da nisu sve iste, ima onih kojima materijalni status nije bitan, ali ima i onih koje će momke prije pogledati ako na stolu ima ključ dobrog automobila, to svi znamo – ispričao je jedan Banjalučanin.

Banja Luka sa više od 20 klubova na 200.000 stanovnika, u kojima se do zore luduje uz folk hitove, pokušava da kopira Beograd, u regionu poznat po splavovima i provodu.

Dok pristalice klubova tvrde da oni obogaćuju turističku ponudu grada, a protivnici ovakvog vida zabave smatraju da se sve svodi na laku zaradu zaglupljivanjem banjalučke omladine.