HKUD "Rama"

Otvoreni Ramski dani kulture

ramskidani (1)
Foto FENA/HKUD Rama

U programu su nastupili učenici Glazbene škole, dok je gost večeri bio dječiji zbor “Djeca Rame”. Za sudjelovanje u programu djeca su dobila i prigodne zahvalnice

U organizaciji HKUD “Rama” i Etno skupine “Čuvarice” u subotu navečer otvoreni su “Ramski dani kulture”, koji će trajati do 31. oktobra.

Na samom otvaranju manifestacije upriličena je večer klasične glazbe, a izvodila su se djela Bacha, Haydna, Mozarta, Handla i drugo.

U programu su nastupili učenici Glazbene škole, dok je gost večeri bio dječiji zbor “Djeca Rame”. Za sudjelovanje u programu djeca su dobila i prigodne zahvalnice.

U sklopu Ramskih dana kulture, uz ostalo, bit će održana večer duhovne glazbe, predstavljanje knjiga, večer folklora, izložba te koncert Etno skupine “Čuvarice” i grupe “Brig”.

– Manifestacija je od velikog značaja ne samo za našu općinu nego i šire. Znamo da je prošla godina što se tiče kulture bila katastrofalna i evo dobili smo priliku da se kulturno uzdižemo i pokažemo našim posjetiteljima što radimo- poručila je voditeljica Etno skupine “Čuvarice” i predsjednica HKUD “Rama” Biljana Glibo.