Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Lavica iz Pionirske doline “isprobala” nove uređaje na Veterinarskom fakultetu

06/12/2016

Savremeni digitalni RGT aparat i CT uređaj za dijagnostiku odnedavno se koriste na klinikama Veterinarskog fakulteta u Sarajevu.

Među prvim “pacijentima” koji su isprobali poemenute uređaje je i lavica, stanovnica sarajevskog ZOO vrta, koja je zahvlajujući ljekarskim tretmanima ponovo ozdravila.

Veterinarski fakultet će u utorak 13. decembra održati seminar i radionicu o temi „Radiološka dijagnostika (CT i RTG) u veterinarskoj medicini malih životinja“.

Jedan od predavača bit će prof. dr. Janoš Butinar iz Slovenije, osnivač i vlasnik jedne od najprestižnijih veterinarskih bolnica u regionu.

“Stručnjaci Veterinarskog fakulteta će na radionici izvršiti praktičnu prezentaciju primjene i mogućnosti digitalnog RTG aparata i CT uređaja koji od nedavno funkcionišu na našim klinikama i želimo da ovi uređaji, pored edukacije studenata, budu na raspolaganju široj veterinarskoj zajednici i Vašim klijentima”, saopštili su s veterinarskog fakulteta.

Komentari