Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najbogatija Švicarka u 53. godini rodit će blizanke

Margarita Louis-Dreyfus

Švicarska multimilijarderka Margarita Louis-Dreyfus (53) trudna je i čeka blizanke. Opet će postati majka i to u trećem braku sa Philippom Hildebrandom (52).

Zgodna Švicarka inače je i vlasnica nogometnog kluba Olympique de Marseille, a sretnu vijest objavila je njena kompanija Louis Dreyfus Commodities.

marseile

Poznata plavuša već godina privlači pozornost medija, a švicarski novinari dali su joj nadimak “Carica” zbog ruskih korijena i fetišu na luksuzne bunde. Margarita je inače rođena u tadašnjem Sovjetskom savezu, a sa 7 godina ostala je bez oba roditelja te ju je odgojio djed.

Kada je imala 18 godina otišla je u Švicarsku, tamo se udala i dobila državljanstvo, ali brak nije potrajao. Ipak, nije dugo samovala.

Upoznala je 16 godina starijeg bogataša Roberta Louisa-Dreyfusa za kojeg se udala i kojemu je rodila troje djece. Njih dvoje dugo su bili u sretnom braku, no Robert je preminuo od leukemije 2009. kada je ona preuzela njegove poslove. Forbes procjenjuje njezino bogatstvo na skoro 8 milijardi dolara.