Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Procurile golišave fotografije supruge ruskog ministra odbrane

Svetlana Zakharova

Bogati ponekad zaborave kako svima ne teče med i mlijeko. Jedna od njih je i Svetlana Zakharova, supruga zamjenika ruskog ministra odbrane Timura Ivanova.

Svetlana je, naime, razbjesnila građane Moskve svojim fotografijama, ali ne bilo kakvim. Na društvenim mrežama Zakharova se pohvalila golišavim fotografijama s godišnjeg odmora.

Uz fotke na kojima je oskudno obučevana dok bezbrižno uživa na plaži, 45- godišnja ljepotica je objavila i status.

“Danas nećete imati vremena, sutra nećete imati energije, prekosutra neće biti vas. Prestanite s odlaganjem, živite sada”, napisala je.

Svetlana Zakharova during her recent tropical getaway

Njezin potez razbjesnio je građane Moskve koji traže da Svetlana bude kažnjenja. Naime, građani smatraju kako njezine fotke i luksuzna putovanja nisu primjerena u trenutku kada je zemlja u krizi.

“Vojnici sada znaju za čiji luksuz plaćaju životima u Siriji i Ukrajini”, bio je jedan od komentara. Ljuti su i pojedini parlamentarci. Oni inzistiraju da i Timur bude kažnjen.

Svetlana Zakharova during her recent tropical getaway

“Žene koje su u braku s muškarcima na poziciji moraju shvatiti da i one predstavljaju našu zemlju, da ih ljudi prate na društvenim mrežama te da bilo koja fotografija može procuriti. Fotografijama u toplesu Svetlana je ugrozila poziciju svoga muža”, rekao je političar Vaisily Vlasov za Life.ru.

Svetlana Zakharova during her recent tropical getaway

No, nisu svi komentari bili tako negativni. ”Odlična figura”, ”Odmah bih oženio ovu 45- godišnjakinju”.