Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Putnici aplaudirali stjuardesama koje su izbacile bolesnog dječaka iz aviona

giovani

Putnici na jednom niskotarifnom letu u SAD teško su rastužili sedmogodišnjeg saputnika, jer su cinično aplaudirali kada je dječak s roditeljima bio prinuđen da napusti avion prije polijetanja, jer je dobio napad alergije.

Sedmogodišnji Giovani vraćao se sa roditeljima iz Belingema u blizini granice sa Kanadom kući u Feniks, poslije posjete rodbini, kada je odmah po ulasku u avion dobio osip po tijelu.

Kako prenosi televizijska mreža Fox, roditelji su upitali posadu da li u avionu ima životinja, jer je Giovani alergičan na pse, stjuardesa je odgovorila da na svakom letu ima životinja i zatražila da porodica izađe iz aviona.

Pošto je polijetanje nakratko odloženo zbog cijelog slučaja, iz putničke kabine začuo se “sarkastični i bezdušni aplauz” kada je Giovani zajedno sa roditeljima napuštao avion, uz pomoć stjuardesa, prenio je Fox.

Ispostavilo se da je dječaku prekinuto posebno putovanje, jer njegov otac ima karcinom u poodmakloj fazi i da je putovanje dio porodičnog plana da što više preostalog vremena provedu zajedno.

https://youtu.be/KVLWefVgZH4

Kompanija je uputila izvinjenje Giovaniju i njegovim roditeljima i obezbijedila im da se vrate kući sljedećim letom.