Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objava na instagramu

Adele zbog zdravstvenih problema odgodila deset koncerata u Las Vegasu

adele instagram
FOTO: Instagram / Screenshot

Prošlog mjeseca Adele je najavila da će imati posebnu evopsku rezidenciju u Münchenu u Njemačkoj koja počinje 2. avgusta

Pjevačica Adele je odgodila deset koncerata u Las Vegasu. “Nažalost, moram se opustiti i pauzirati svoje koncerte u Vegasu”, započela je objavu na Instagramu.

Kazala je kako ima zdravstvenih problema. “Bila sam bolesna prije i tokom cijele pauze. Nisam dobila priliku ozdraviti prije nastavka nastupa i sada sam ponovno bolesna, što nažalost utiče na moj glas”, objasnila je.

Doktor joj je rekao da bi trebala odgoditi koncerte, što je ona i učinila. Koncerte je trebala imati između 1. i 30. marta. Trenutno razrađuju detalje i uskoro će objaviti kada bi ponovo mogla nastupati u Las Vegasu.

Podrška fanova

“Volim vas, ludo ćete mi nedostajati i žao mi je zbog neugodnosti”, rekla je Adele. Pjevačica je s rezidencijom u Caesars Palaceu u Las Vegasu krenula u novembru 2022. Komentari ispod objave puni su podrške.

“Nakon 80 koncerata zaslužuješ odmor”, “Puno si radila ovih 35+ sedmica. Odmori svoje tijelo i glasnice”, “Ozdravi”, “Taj anđeoski glas mora ozdraviti, brini se o sebi”, neki su od komentara.

Prošlog mjeseca Adele je najavila da će imati posebnu evopsku rezidenciju u Münchenu u Njemačkoj koja počinje 2. avgusta.