Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Adnan&Tarik izdaju album “Bouquet” (VIDEO)

12

Album je plod autorskog rada koji će sadržati šest pjesama različitih žanrova s primjesom komercijalnog zvuka. Pjesme su snimane u studijima u Austriji, Švicarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

– Nakon dvije i po godine naše karijere poslije “X Factora”, gdje smo došli do polufinala, odlučili smo da snimimo prvi album koji sačinjava šest autorskih pjesama. Album će izaći pod nazivom “Bouquet” i kako se radi o našem prvijencu ime albuma predstavlja čitavu našu ekipu koja radi sa nama. Riječ je o sklopu više žanrova sa komercijalnim zvukom i ciljem da se što šira masa zadovolji pjesmama. Album je sniman u više studija u BiH, Srbiji, Svicarskoj i Austriji.

Producenti na albumu su Tedi Lazarević i Bernard Buntić “Be No” dok su se za beatove pobrinuli Deni Korjenić, Boris Dragičević i Be No iz BiH, Donie Montana iz Švicarske te Tedi Lazarević iz Srbije. Za video produkciju je zadužena ekipa WOLFEN. Album će izaći krajem jeseni, a za početak izlaze prvi singlovi sa albuma a to su Vatrena, Inat i Ove Noći, kažu Adnan i Tarik.

Oni ističu da prvi singl izlazi 1. jula na oficijelnom kanalu Adnan&Tarik Official na YouTube-u. Instrumentalu za Vatrenu potpisuje Donie Montana dok su tekst pisali Adnan i Tarik.

– U pitanju je ljetna rnb-pop pjesma sa primjesom etna. Spot je sniman u Neumu i Čapljini, a djevojka koja se pojavljuje u spotu je Ivana Živković. Ostale lokacije spotova nećemo otkrivati da bude malo zanimljivije. Možemo vam još otkriti da 1. jula kada bude objavljena Vatrena na samom početku spota smo napravili show kakav samo mi možemo da napravimo. A o čemu se radi to ćete saznati uskoro, poručuju autori.

https://youtu.be/n1SRoYw6ezE