Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Montana Yao

Amerikanci u nevjerici: Zbog nje su se potukli NBA i NFL igrač (VIDEO)

Malik-Beasley-Montana-Yao-800×445

Šta je tačno bio uzrok ovog sukoba, nije poznato široj javnosti

Američka sportska javnost je u nevjerici zbog snimka jedne tuče koji je objelodanjen u tamošnjem tabloidu “TMZ”-u.

Košarkaš Denver Nuggetsa, Malik Beasley, potukao se sa NFL igračem Suom Cravensom i to po svoj prilici zbog djevojke, Montane Jao.

Ona i Beasley su krajem marta dobili dijete, ali i dalje žive u prilično otvorenoj vezi, što je po svoj prilici dovelo i do toga da stupi u nešto intimnije odnose sa donedavnim članom Denver Broncosa, ekipe koja nastupa u najjačoj ligi američkog fudbala na svijetu.

Šta je tačno bio uzrok ovog sukoba, nije poznato široj javnosti, ali je TMZ objavio snimak na kome se vidi kako se dvojica sportista tuku, te kako Cravens, koji deset centimetara niži (185 naspram 196) ali i devet kilogama teži (98 naspram 89 kg) od Beasleyja, dobija tu borbu, poslije čega, u jednom trenutku, pomenuta djevojka leži u očaju na podu apartmana u kome je i došlo do fizičkog okršaja:

U međuvremenu, Cravens je ostao bez kluba, ali ne zbog ovog sukoba, već prosto nije zadovoljio ukuse stručnog štaba Broncosa, a Beasley se sprema za novu NBA sezonu koja počinje u srijedu. U prethodnoj je kao bek-šuter Nuggetsa ostvarivao 11,3 poena, 2,5 skoka i 1,2 asistenciju za 23 minuta po meču.