Ana Ivanović nakon poroda u bikiniju izgleda sjajno (FOTO)

ana ivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović rodila je u martu ove godine prvo dijete, a samo nekoliko mjeseci nakon poroda lijepa sportašica skinula se u minijaturni bikini i pokazala senzacionalnu figuru.

Srpska teniserka na svijet je donijela prvo dijete iz braka s njemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom.

Sportski par nije krio koliko je sretan zbog prinove u porodici koja je postala centar njihovog svijeta. I dok se slavni fudbaler nastavio baviti sportom te je produžio ugovor s američkim klubom Chicago Fire za još jednu sezonu, njegova lijepa supruga posvetila se sinčiću Luki.

Ipak, majčinstvo je nije spriječilo da se dovede u fit formu nakon poroda. Svega nekoliko mjeseci nakon što je na svijet donijela prvo dijete Ana Ivanović pohvalila se svojom figurom u minijaturnom bikiniju.

View this post on Instagram

Can’t believe summer is almost over ☀??

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama zgodna brineta pozira u trendi šarenom kostimu na pješčanoj plaži uz poruku: ‘Ne mogu vjerovati da je ljeto već gotovo.’

Rijetko kome je pritom promaknuo njezin senzacionalan izgled. Istrenirane noge, trbuh i ruke ostavljaju dojam kao da tenisačica nikada nije ni bila trudna.