SHOWbuzz

Zbog izbora haljine svi misle da je Meghan Markle trudna (FOTO)

07/09/2018

Nakon niza odijela, vojvotkinja od Sussexa napokon je obukla haljinu.

Za humanitarni koncert 100 Days to Peace, kojim je obilježena stota godišnjica posljednjih 100 dana Prvog svjetskog rata, Meghan Markle odabrala je prekrasnu kraljevsko plavu haljinu dizajnera Jasona Wua, štikle Aquazzura u istoj nijansi s otvorenom petom i svjetlucavim kristalićima te crnu clutch torbicu Dior.

No vratimo se na njenu haljinu, tačnije na jedan detalj na njoj za koji su mnogi pomislili da je taktički postavljen kako bi sakrio Meghanin trudnički trbuh. Naime, volani koji se protežu duž prednjeg dijela haljine potaknuli su glasine na društvenim mrežama o njenoj trudnoći.

“Izgleda kao da je trudna”, “Jesam li ja jedini ko vidi da je Meghan trudna?”, samo su neki od brojnih komentara u istom stilu koji su preplavili Twitter, a neki su se čak potrudili i zaokružiti njen navodno trudnički trbuh.

To bi bilo pravo iznenađenje s obzirom na to da je Meghan nedavno izjavila kako ne planira ostati trudna prije jeseni, odnosno dok se ona i Harry ne vrate s višesedmičnog putovanja u Australiju i Novi Zeland, jer bi to bilo previše naporno za trudnicu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.