Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Anastasiya je ruska Kim Kardashian (FOTO)

anastasiya-kvitko

Ruski model Anastasiya Kvitko postala je slavna u svojoj zemlji zbog tijela koje je postalo predmet nebrojenih komentara na društvenim mrežama. Anastasiyu su nedavno otkrili ruski mediji i brzo je postala poznata zbog fizičke sličnosti sa američkom rijaliti zvijezdom Kim Kardashian.

Anastasiya je porijeklom iz Kalinjingrada i trenutno radi u Miamiju, na Floridi, gdje uživa u popularnosti koju je stekla zahvaljujući ruskim medijima.

“Radim kao model. Kada sam imala 17 godina primetio me je poznati modni fotograf Anvar Norov i poslije toga sam zavoljela ovaj posao i nastavila da se njime bavim. Plus, fotografi su mi sami slali ponude za snimanje zbog mojih izuzetnih proporcija”, istakla je ona.

Ona kaže da vjeruje da bi na modernoj ženi sve trebalo da bude savršeno. Ona mora biti poštovana i lijepa i mora da se stara o svom zdravlju i izgledu, ali i „unutrašnjem svijetu“.

“Jedina stvar na koju trošim vrijeme je sport, pa dosta vremena provodim u teretani. Neću ništa da mijenjam, jer sve je prirodno. Ali, na plastičnu hirurgiju ne gledam negativno. Ko zaista ima nedostatke, može da se podvrgne hirurgiji ako će ga to učiniti srećnijim. Sebe smatram savršenom, i zato ne želim ništa da promijenim”, kaže ona.