Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Harper's Bazaar"

Angelina Jolie govorila o boravku u karantinu sa šestoro djece

New Project (83)

Tokom pandemije koronavirusa Angelina kaže kako je radila puno na tome da ih smiri i da ona sama ostane smirena zbog njih

Iako o svom privatnom životu i djeci nerado priča, Angelina Jolie ipak je o toj temi progovorila tokom razgovora o rasizmu u Americi i životu u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa.

45-godišnja Oskarovka, koja je ujedno i posebni izaslanik visokog povjerenika za izbjeglice, dala je intervju za britanski Harper's Bazaar iz svog doma u kalifornijskom Los Felizu.

Angelina Jolie, koja se od Brada Pitta rastala 2016. godine, u intervjuu je otkrila kako je morala “uložiti jako puno energije” da bi bila zatvorena sa svoje šestero djece tokom pandemije koronavirusa:

“Kao i većina roditelja, fokusirala sam se na to da ostanem mirna kako moja djeca ne bi osjetila moju nervozu i kako se ne bi još i o tome brinuli.”

Holivudska zvijezda danas živi u luksuznoj vili u Los Felizu, samo pet minuta vožnje udaljenoj od kuće njenog bivša supruga, a sve kako bi svojoj djeci pružili normalnije odrastanje. Prema riječima bliskih ljudi, u posljednje se vrijeme čak i dobro slažu dijeleći skrbništvo nad njima.

Brad i Angelina upoznali su se 2004. godine dok su snimali film ‘Gospodin i gospođa Smith’, u vrijeme kada je on još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston, a u braku su bili od 2014. do septembra 2016. Zajedno imaju šestero djece – posvojene Maddoxa (18), Paxa (16) i Zaharu (15), te biološke Shiloh (14) i blizance Vivienne i Knoxa (11).

Tokom pandemije koronavirusa Angelina kaže kako je radila puno na tome da ih smiri i da ona sama ostane smirena zbog njih, dodavši kako je u to uložila svu svoju energiju. Da im niti jedne sekunde nije bilo dosadno, pobrinule su se i kućne životinje.

“Tokom karantina zec od Vivienne je uginuo tokom operacije, a posvojili smo i dva nova, malena, koji su rođeni s invaliditetom. Djeca su veoma nježna prema njima i pomoglo nam je to što su se fokusirali na njihovu njegu, kao i na brigu oko pasa, zmije i guštera…”