Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Angelina Jolie haljinom pokušala prekriti krhku figuru

angelina

Nakon boravka u Londonu u sklopu snimanja novog nastavka filma “Zlurada”, Angelina Jolie s djecom se vratila u Los Angeles gdje su ju dežurni paparazzi imali priliku uloviti u društvu najstarijih kćeri – 12- godišnje Shiloh i 13- godišnje Zahare.

Dan proveden u šopingu s kćerima, Angelina je odradila u elegantnom izdanjom kojim je dominirala crna haljina maxi kroja s detaljem čipke na leđima i laserski obrađenog materijala kože na području dekoltea.

Zahvaljujući kroju haljine Angelina je uspjela prekriti krhku figuru, a da je velika ljubiteljica modne klasike dokazala je odabirom nude cipela u špic slavnoga Christiana Louboutina i dodacima poput crne torbe clutch s potpisom modne kuće Celine i Fendijevih sunčanih naočala.

“Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam da me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih”, svojevremeno je izjavila 43-godišnja Angelina Jolie u velikom intervjuu za magazin Harper's Bazaar, uz prekrasne fotografije snimljene u Namibiji.