Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

borba za skrbništvo

Angelina popustila, Brad će nakon tri godine provesti ljeto s djecom

pitt jolie
Fotka iz sretnih dana

Podsjetimo par zajedno dijeli 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, godinu dana mlađu Zaharu, 13-godišnju Shiloh, i 10-godišnje blizance Vivienne i Knoxa

Njenoj upornosti i želji da dobije potpuno skrbništvo čini se napokon je došao kraj, pa je Angelina Jolie ipak odlučila popustiti u borbi za šestero djece koje dijeli s Bradom Pittom.

Kako pišu strani mediji, slavna glumica je nakon Bradova ultimatuma i opaske suca da odugovlači cijeli proces ipak pokazala dobru volju. Ocu svoje djece i bivšem suprugu ponudila je da djeca provedu ljeto kod njega, a cijela je stvar veoma razveselila Pitta koji pune tri godine za tako nešto nije dobio priliku.

“Angelina će puno vremena ovo ljeto provoditi u New Mexicu na snimanju filma Those Who Wish Me Dead, pa je kontaktirala Brada i ponudila mu da brine o djeci dok nje nema”, objasnio je izvor za američke medije.

Podsjetimo par zajedno dijeli 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, godinu dana mlađu Zaharu, 13-godišnju Shiloh, i 10-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Ovakav korak u teškoj i dugotrajnoj borbi za skrbništvo, mnogima daje tračak nade da su rastavljeni glumac i glumica ipak odlučili svoj inat i osjećaje staviti po strani, a gledati dobrobit djece prije svega.

“Ovo je važan odmak za njih i djecu, koja su do sada imala ograničeno vrijeme koje mogu provoditi s ocem”, rekao je isti izvor.

Ponuda je navodno jako razveselila Pitta koji je od djece prisino udaljio posljednjih godina, a sada želi nadoknaditi izgubljeno.

Zato je na veliko imanje u Los Angelesu pozvao svoje roditelje kako bi svi zajedno proveli naredne mjesece i ponovno imali osjećaj da su porodica.

“Brad je oduševljen, ne samo da će se ponovno osjećati kao otac, nego će njegova djeca napokon moći provesti kvalitetno vrijeme s bakom i djedom”, zaključio je neimenovani izvor.