Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"samantha" razočarana

Nikad više “Seks i grad”, posvađale se Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker

sarah-jessica-parker-kim-cattrall (1)

Ostale dvije glumice Kristin Davis i Cynthia Nixon priklonile su se Sarah Jessici Parker

Jedna od četiri zvijezde serije “Seks i grad” koja je uz svoja dva filmska nastavka jedna od najgledanijih televizijskih i filmskih djela svih vremena ponovno je uspjela uzburkati javnost.

Kim Cattrall 62-godišnjakinja koja je u seriji utjelovila Samanthu Jones na pitanje bi li se odvažila u avanturu zvanu filmski nastavak broj tri bez razmišljanja je odgovorila:

“Nikada, to je veliko ‘ne’ za mene”.

“Kroz život čovjek uči lekcije, a moja lekcija je ta da posluješ samo s dobrim ljudima i cijeli projekt pokušaš napraviti što zabavnijim”, dodala je u nastavku.

Nije brzo trebalo da mnogi zaključe kako je u ovoj rečenici jasno prstom uperila prema nekadašnjoj kolegici Sarah Jessici Parker s kojom je javno na ratnoj nozi.

Osim loših odnosa na setu, kada je Cattrall bila izolirana, ostale dvije glumice Kristin Davis i Cynthia Nixon priklonile su se Sarah Jessici Parker. I nakon snimanja filma dvije su glumice jasno dale do znanja da su na strani kolegice Parker, te da je glavni problem bio u Cattrall.

Pravu istinu gledatelji očito nikad neće saznati, a šta se tačno događalo svih tih godina na setu znaju samo četiri glumice koje su na ekranima djelovale itekako prisno i sretno.

Nagađalo se čak da je Cattrall poludjela kada je saznala da je kolegica Parker za sve snimljeno imala viši honorar od ostalih.