SHOWbuzz

fotka otkriva

Anna Kournikov i Enrique Iglesias čekaju treću bebu

30/01/2020

Šuškalo se kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim trbuhom to demantovala

Pjevač Enrique Iglesias (44) čeka treće dijete s dugogodišnjom partnericom i bivšom teniserkom Annom Kournikovom (38), pišu inostrani mediji.

Par zasad nije potvrdio sretnu vijest, ali fotografije objavljene u španskom magazinu Hola! prikazuju ih na jednom brodu u Miamiju, gdje se Anni vidi trudnički trbuh. Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost, s obzirom na to da su vijesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lucy i Nicholasa, skrivali sve do trenutka nakon što su se rodili 2017.

Šuškalo se kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim trbuhom to demantovala. Pričajući o ulozi oca Iglesias je svojevremno otkrio kako se nada da je dobar tata te rekao da je puno odgovorniji nego što je bio nekad.

– To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam, vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije nego što ih zaista napravim – rekao je pjevač.

Enrique rijetko govori o ljubavi s Annom. Vezu su započeli 2001., nakon što su se poznali na snimaju spota za njegov hit “Escape”.

– Svaka veza prolazi kroz bolje i kroz lošije periode. Teško mi je vjerovati da postoji savršena veza, mislim da takvo što ne postoji. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna tko sam ja i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bi ja mogao raditi na muzici. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem – rekao je Iglesias u jednoj od rijetkih izjava o svojoj partnerici i njihovoj vezi.

– Bili mi zajedno ili ne, Anna bi bila idealna majka. Siguran sam u to – rekao je jednom prilikom.

Iglesias je dodao kako mu je veza s Kournikovom jedina ozbiljna u cijelom njegovom životu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.