Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tajno vjenčanje

Peti suprug Pamele Anderson: Već 35 godina želim samo nju

pamela1 (1)

Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput

Glumica i nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) u tajnoj ceremoniji u Malibuu udala se za filmskog mogula Jona Petersa (74). Par je sada na medenom mjesecu, piše Metro.

Samo nekoliko dana prije Pamela je na društvenim mrežama podijelila prvu fotografiju s novopečenim suprugom. Sa svojim pratiteljima podijelila je njihovu zajedničku fotografiju kada su “dejtali” još osamdesetih godina.

U opis fotografije napisala je “Pamela Peters”, sugerišući kako će službeno promijeniti prezime.

– Svugdje su prekrasne djevojke. Mogao bih birati, ali ja već 35 godina želim samo nju. Ona me inspiriše. Štitim je i tretiram onako kako ona to zaslužuje – rekao je Jon u intervjuu za Hollywood Reporter.

Pamelin sin, Brandon Thomas Lee (23) priznao je kako je izuzetno sretan zbog novog braka svoje mame.

– Poznaju se više od 35 godina i želim im sreću u sljedećem poglavlju zajedničkog života. Podržavam ih i uzbuđen sam što ću upoznati ostatak Jonove porodice – rekao je.

Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput.

Posljednja javnosti poznata veza nekadašnjeg seks simbola bila je ona s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34), a nisu se rastali u dobrim okolnostima. Uz medijsko prepucavanje, pri čemu je Pamela nogometaša okarakterisala nasilnim sociopatom, manipulatorom i čudovištem, a on nju lažljivicom.