Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Asistentica Kourtney Kardashian otkrila bizarne zahtjeve reality zvijezde

pomocnica kourtney
FOTO: Instagram
Kourtney Kardashian i Liz Muller

Čini se da su Liz i Kourtney vrlo bliske, a 44-godišnja reality zvijezda ponekad se pojavljuje na Lizinom Instagramu

Sestre Kardashian su jedna od najpoznatijih porodica u cijelom svijetu, a pomoćnica najstarije Kourtney Kardashian Liz Muller dala je rijedak uvid u to kako je zapravo raditi za reality zvijezde. Asistentica, koja za Kourtney radi od 2020., otkrila je jedan od njenih bizarnih zahtjeva.

Nakon što su je pratitelji pitali što radi po cijele dane za Kourtney, Liz je na svom Instagram storyju podijelila snimku zaslona računara na kojoj se vidi da za posao na Googleu traži – model labuda u prirodnoj veličini s perjem. Da, opis posla joj je pronalaženje lažnih labudova.

labud

Čini se da su Liz i Kourtney vrlo bliske, a 44-godišnja reality zvijezda ponekad se pojavljuje na Lizinom Instagramu. Asistentica je čak bila pozvana na Kourtneyinu rođendansku zabavu u Kaliforniji i pohvalila se fotografijama na društvenim mrežama.

Kourtney ju pozvala na vjenčanje

Otkrila je i kako su protekle pripreme Kourtney za Met Galu, kada je debitirala sa suprugom Travisom Barkerom. Liz je podijelila tvit u kojem je pisalo: “Iza svakog outfita na Met Gali stoji asistent koji je upravo imao najgori mjesec u životu.”

Također je nazočila vjenčanju Kourtney i Travisa u maju 2022., prije nego što je par dobio svoje prvo dijete, sina Rockyja, u novembru 2023. Glumila je i u reality showu The Kardashians na Huluu.

Tokom epizode u kojoj se Kourtney sastala s Gwyneth, otkrivajući da sarađuju na vaginalnim svijećama pod nazivom Smells Like My Pooshy, Liz se pojavljuje dok Kourtney s njom testira različite mirise svijeća.

Kourtney Kardashian Liz Muller
FOTO: Screenshot
Kourtney Kardashian i Liz Muller

Bivša pomoćnica Kim Kardashian: Prijateljice smo

U međuvremenu je Stephanie Shepherd, bivša pomoćnica Kim Kardashian, otkrila što je dovelo do prekida njene poslovne veze sa zvijezdom realityja prošlog novembra.

Stephanie, koja je postala izvršna direktorica brendova Kardashian, izjavila je u nedavnoj epizodi The Skinny Confidential Him & Her Podcasta da više nije ispunjena tom ulogom i da je Kim to “mogla osjetiti”.

Stephanie Shepherd i Kim Kardashian
FOTO: Instagram
Stephanie Shepherd i Kim Kardashian

“Pa, dobila sam otkaz. Otpuštena u najljepšem smislu te riječi”, ispričala je Stephanie, kojoj je Kim došla na vjenčanje ranije ove godine, dodavši:

“Ja sam plakala i ona je plakala jer smo prijateljice. Osjećale smo da je vrijeme da krenemo dalje.”