Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Fakap"

Badrić: Pozvao me na večeru, a ja zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba

New Project – 2021-11-04T181136.847
FOTO: dnevnik.hr / Screenshot

Izbor je pao na priču o legendarnom holivudskom glumcu i njegovom pozivu na večeru

Pjevačica Nina Badrić nova je gošća web-serijala “Fakap” u kojoj su je ugostile Mia Kovačić i Ida Prester, a već im je na početku priznala kako ima toliko fakapa da ne zna ni otkuda bi krenula.

No, izbor je pao na priču o legendarnom holivudskom glumcu i njegovom pozivu na večeru!

“To je jedan od najvećih fakapa u mom životu. Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala vani, bila sam u Monte Carlu na nekakvoj gala večeri. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja. Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta i petsto puta mi je rekao da bi Kevin htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me šta je sa mnom. Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada da mogu vratiti taj trenutak naravno da bih otišla na večeru s njim”, zaključila je Nina, a pokazala je i njihovu zajedničku fotografiju sa Kevinom Costnerom koju čuva u mobitelu.

FOTO: dnevnik.hr / Screenshot

Nina je ispričala i priču o kašnjenju na prijem kod bivšeg predsjednika Josipovića i priznala da joj je to bilo jedno od najneugodnijih iskustava.

“Izašla sam iz kuće sva spremna i sređena i pala sam na cestu ispred kuće, na koljena pa na nos i niko mi nije povjerovao, osim predsjednika i hvala mu na tome. Ispričavala sam se jedno pola sata, zemljo otvori se”, prisjetila se.