Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Božana Vujinović

Banjalučanka na duplerici najpopularnijeg magazina za muškarce

Bozana Vujinovic
FOTO: Instagram

Mislim da je Instagram postao mainstream i da sad svi objavljuju takve slike, ja uživam u svom tijelu

Hrabrost i avanturizam ključne su riječi koje opisuju atraktivnu Banjalučanku Božanu Vujinović, koja je ovog puta, nakon naslovnice, zablistala i na duplerici hrvatskog izdanja najpopularnijeg magazina za muškarce. Snimanje se održalo u Baškoj Vodi. U razgovoru za “Dnevni avaz” podijelila je utiske sa seta.

Božana je kao veoma mlada poželjela da pozira naga za ovaj časopis, ali je bila žrtva prevaranta koji se lažno predstavljao kao organizator kastinga. Lijepu Banjalučanku ni to nije pokolebalo da se zaleti još jače ka ostvarenju svoje želje i cilja. I uspjela je, netom poslije toga zasjala je na naslovnicama regionalnih izdanja čuvenog magazina za muškarce.

Nedavno ste po drugi put pozirali za hrvatsko izdanje, kako je izgledalo snimanje?

– Veoma uzbudljivo, radila sam sa svojom ekipom, na čelu sa sjajnim fotografom Acom Arsenovićem, u kojeg imam ogromno povjerenje. Bilo je kao malo vikend-putovanje. Odlično smo se zabavljali na snimanju. S obzirom na to da sam na naslovnici bila 2014., drago mi je što je prošao duži period da se ponovo nađem na stranicama tog časopisa. Snimanje se dešavalo u Baškoj Vodi i, na našu sreću, iskoristili smo lijepo vrijeme i za kratki odmor.

Inače, kako ste prvi put došli na ideju da se skinete za najpoznatiji muški magazin?

– Sasvim slučajno, sjećam se, bio je kasting kod nas, u Banjoj Luci. Igrom slučaja, bio je nevažeći, jer je osoba koja ga je organizirala, bila prevarant. Ali, meni je svakako od tog momenta ušla ta ideja u glavu i to je bio moj novi cilj. Godinu poslije toga, sama sam došla do angažmana i samim tim to je bila moja prva naslovnica u Srbiji, a potom je uslijedila i ona za hrvatsko izdanje, priča Božana Vujinović.

Na Instagramu često objavljujete provokativne fotografije, kako se nosite s komentarima okoline?

– Mislim da je Instagram postao mainstream i da sad svi objavljuju takve slike, ja uživam u svom tijelu i, generalno, smatram da treba da se pokaže.

Imate li uzora u svijetu modelinga?

– Volim modele devedestih, one su mi definitivno simbol ženstvenosti.

Koliko je teško biti javna ličnost koja pozira naga, a pri tome žena u našoj sredini?

– Od popularnosti u našoj zemlji imamo vrlo malo benefita, ali ja sam uvijek voljela da provociram javnost tako da volim da se igram kad su mediji u pitanju, a kao žena, mislim da naše vrijeme tek sada dolazi i smatram da se sve više žena bori za svoje mjesto pod nebom. Ponosna sam što sam žena.

Ako nije tajna, koji je Vaš trenutni ljubavni status?

– Emotivno zauzeta.

Koliko Vas se muškarci plaše s obzirom na to da niste žena iz kalupa?

– Mislim da me se veoma plaše. Generalno, muškarci mi rijetko prilaze. Imam osjećaj da se pomalo plaše, jer zaista nisam, kako da kažem, standardna žena, uvijek sam nekako ja ta koja voli da ima kontrolu u vezi. Srećom, u horoskopu sam Škorpija tako da više volim da ja ulovim svoj plijen.

Aerodrom kao svakodnevica

– Moja svakodnevica su većinom aerodromi, zbog prirode posla sam veoma često s koferom u ruci tako da živim pomalo “gypsy lifestyle”, ali ne žalim se. Ne mogu da budem dugo na jednom mjestu.

Bajka na Sejšelima

– Volim da putujem, volim daleke destinacije i bajkovite plaže. Sejšeli su me ostavili bez daha. Sljedeći na listi su svakako Maldivi. Naravno, Rim i Pariz su od većih gradova fantastično mjesto za dobar šoping i preukusnu hranu.