Brooklyn Beckham

Beckhamov sin se počeo zabavljati sa poznatom pjevačicom, a onda su mu saznali roditelji

beckhami_2

Kako otkriva The Sun, danas gotovo 20-godišnji Brooklyn je 2017. godine, kada mu je bilo 18, kratko bio u vezi s Ritom Orom

Slavni obično jako teško skrivaju svoje ljubavne veze od javnosti, no to je, sve do sada, odlično polazilo za rukom najstarijem sinu Davida i Victorije Beckham i jednoj poznatoj pjevačici.

Kako otkriva The Sun, danas gotovo 20-godišnji Brooklyn je 2017. godine, kada mu je bilo 18, kratko bio u vezi s Ritom Orom koja je u to vrijeme imala 26 godina.

Izvor je za tabloid otkrio da se par viđao u tajnosti sve dok za njih nisu doznali Brooklynovi slavni roditelji i odlučili tome stati na kraj.

“Majka je vidjela poruke koje su razmjenjivali. Nije htjela da njen dječak zastrani i počne partijati s pjevačicom”, ispričao je izvor i dodao da je zapravo Brooklyn napravio prvi potez te da je mjesecima zavodio pjevačicu.

“David i Victoria sinu su jasno dali do znanja da ne odobravaju tu vezu i da žele njihov prekid”, ispričao je izvor i dodao da je Victoriju najviše brinula velika razlika u godinama.

No iako je Rita od Brooklyna starija 8 godina, njih dvoje su se navodno slagali odlično.

“Super im je bilo skupa, stalno su se smijali i, što je najvažnije, oboje su u to doba bili slobodni”, naglasio je izvor.

No čini se da je Davidov i Victorijin plan upalio jer su potrajali svega par mjeseci i danas su oboje u vezama s drugim ljudima. Rita od decembra prošle godine hoda s glumcem Andrewom Garfieldom, a Brooklyn je odnedavno u vezi s manekenkom Hannom Cross koju njegovi roditelji očito odobravaju.