Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hollywoodski par

Ben Affleck nakon 20 godina ponovo zaprosio Jennifer Lopez

jlo affleck
foto: screenshot

Ovaj glumački par ne krije svoju sreću i zaljubljenost, pa su nedavno kupili imanje u Los Angelesu na kojem planiraju zajedno živjeti

Nagađanja su potvrđena. Jennifer Lopez i Ben Affleck su zaručeni. Glumac je zaprosio svoju voljenu djevojku, s kojom je tek nekoliko mjeseci u vezi, a s kojom ima i dobro poznatu ljubavnu prošlost. Na ruku joj se stavio poseban prsten s golemim zelenim dijamantom.

Sve je na svojoj službenoj stranici potvrdila Lopez, koja je uz suze radosnice kazala da je to nešto posebno. Prije toga na svom je Instagram profilu uputila sve željne sretnih novosti upravo na stranicu, te se pritom zagonetno smješkala, navodeći kako je ovo vrlo posebna vijest.

Ovaj glumački par ne krije svoju sreću i zaljubljenost, pa su nedavno kupili imanje u Los Angelesu na kojem planiraju zajedno živjeti. Iako se nikada nisu nadali ponovnom susretu u ljubavnom smislu, ni Ben ni Jennifer ne mogu sakriti uzbuđenje zbog svega što je pred njima.

Podsjetimo, slavna Njujorčanka s glumcem zavodnikom prohodala je još 2002., a samo nekoliko mjeseci nakon zaručili su se. Bili su jedan od najomiljenijih parova u Hollywoodu, a onda su 2004. raskinuli, uoči vjenčanja. Objasnili su tada da je golemi medijski pritisak ostavio traga na njihov odnos i ljubavnu romansu.