Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beogradska glumica iz bolničke postelje otkrila detalje stravične tragedije FOTO

ivana_panzalovic2

Krv mi je lila s glave. Nisam mogla da shvatim šta se desilo. Ridala sam nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ…

To za „Blic“ priča srbijanska glumica Ivana Panzalović (30), nakon što je jedva preživjela napad svog vjerenika, plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića (59).

Napad se dogodio u njegovom stanu u Dedinju, a Ivana je sa povredama glave prevezena na VMA, gdje se i dalje oporavlja.

Podsjećamo, ugledni plastični hirurg sa VMA Srđan Cvetanović (59) pucao je u vjerenicu u svom stanu na Dedinju nakon burne svađe, a potom se ubio.

Nakon što je pucao u Ivanu, Cvetanović je presudio sam sebi

U ispovjesti za „Blic“ Ivana je ispričala šta se desilo kobne noći koja ju je umalo koštala života. Kako ističe, njegovom samoubistvu prethodile su serije batina, prijetnji skalpelom pod grlo, bacanja stvari po stanu…

– Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat… Potom je prijetio da će me ubiti, ne znam – prisjeća se glumica dok leži u šok-sobi na VMA.

Dok su se burno raspravljali i svađali ljetele su i stvari kroz prozor.

Kako priča, ubrzo nakon prijetnji pozvala je policiju.

– Pobjegla sam u kupatilo da bih opet pozvala policiju. I kada sam izašla, brzinom svjetlosti u ruci me se našao pištolj. Pucao je u mene, potom se ubio. Nisam mogla da shvatim šta se desilo, krv mi je lila iz glave, dok sam ridala nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ. Ali, meni su tek poslije nekoliko sati u bolnici rekli da nije. To je cijela priča – kroz suze objašnjava glumica.

Potresena, jedva uspjeva kaže da se samo nada da će jednog dana uspjeti sebi da objasni zašto se sve tako desilo.

– To je čovjek koga sam voljela. Moje molitve će biti za njega, a ja sam, ponavljam, sretna što sam živa – ističe mlada glumica.

Ivanu čekaju duge nedelje oporavka u bolničkoj sobi nakon operacije hematoma na glavi.

– Svjesna sam da ću do kraja života imati sliku jedne završene scene u glavi. A ove prethodne možda i zaboravim. Plašim se kako ću dalje… Veliki je ovo šok i stres za mene. Trenutno me glava jako boli, prije dva dana sam operisana, ali nisam bijesna, oprostila sam i nadam se da ćemo oboje naći mir u duši, on na onom, a ja na ovom svijetu – zaključuje glumica ponavljajući svoju zahvalnost za sreću što je poslije svega ostala živa.

Šamar je nasilje!

Poslije stravičnih scena i torture koju je preživjela, Ivana je izričita da opravdanje za nasilje nad ženama iz ma kog razloga ne postoji!

– I šamar je nasilje! Moj slučaj je krvoproliće, ali ni preko šamara ne smije da se pređe. Gdje padne jedan, pašće i drugi. Žene ne bi smjele to da trpe. Izričito sam protiv nasilja, uvijek ću biti na strani žene koja je fizički napadnuta. Iz ma kog razloga opravdanja nema – odlučno poručuje glumica.

Zahtjev za prijateljstvo na Facebooku ženu “koštao” 473.000 eura

Nakon 77 godina braka sudbina htjela da umru istog sata

Cijeli svijet priča o argentinskoj prvoj dami FOTO