Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beyonce je ljubomorna na mamu Kim Kardashian?

Beyonce-And-Jay-Z-perform

Poplarna Beyonce (35) je prije nekoliko mjeseci objavila pjesmu ‘Sorry’ čiji je stih ‘o Becky s lijepom kosom’ podigao prašinu i pokrenuo nagađanja o tome kako se u pjesmi zapravo radi o ljubavnici njenog supruga Jay Z.-ja (46).

Ubrzo nakon toga kao potencijalne ljubavnice počele su se spominjati Rita Ora, Rihanna i dizajnerica Rachel Roy, ali na kraju je autorica stihova demantirala da se radi o konkretnoj osobi.

Mnogi su ovu priču smatrali završenom, sve dok se nije javio holivudski stilist Anthony Pazos koji je sarađivao s pjevačicom. On je za Daily Mail izjavio da je Becky zapravo, vjerovali ili ne, Kris Jenner (61).

LOS ANGELES, CA - JULY 01:  (L-R) Singer Beyonce, rappers Jay-Z and Kanye West and television personality Kim Kardashian attend the 2012 BET Awards at The Shrine Auditorium on July 1, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images For BET)

– Smiješno je to što niko u to ne vjeruje jer je Kris starija i niko je ne bi povezao s Jay Z-jem, ali kad malo razmislite, to ima smisla – kazao je stilist i dodao da između majke Kim Kardashian (35) i repera zapravo nije bilo ništa, ali je Beyonce pjevala o tome kako se u to vrijeme osjećala.

krisj

Jay Z se s Kris navodno zbližio preko Kanyea Westa, a opće je poznato da ‘reality mama’ preferira ‘piletinu’ kada je riječ o izboru ljubavnih partnera.

– Kris ima dobru frizuru, a ‘Becky’ u afroameričkim krugovima označava bjelkinju – rekao je Pazos.