Bijesna mama zapalila Twitter fotkom “vagine” Taylor Swift

taylor-swift

Korisnica Twittera Jennifer Mayers (44) našla se u centru internet skandala nakon što je objavila fotografije dva – sendviča.

Ispod fotke, Jennifer je napisala objavu koja je mnoge zgrozila.

– Ovo je razlog zbog kojeg propovjedam kršćanstvo. Moje kćeri su desni sendvič, a lijevi predstavlja vaginu Taylor Swift – napisala je Mayers.

Mnogobrojni obožavatelji pjevačice “navalili” su na Jenniferin Twitter i obasuli je negativnim komentarima.

– Stvarno je nezgodno kada odrasla žena ne razumije kako funkcionira tijelo žene – napisala joj je jedna korisnica, dok je drugi korisnik upozorio Mayers da to nisu vagine, nego sendviči kojima nedostaje sira.

Iako je Jennifer uspjela svojom objavom mnoge razbjesniti, neki smatraju da se radi tek o šali, jer su ostale objave ljute mame jednako sulude.

– Niko se ne ruga Taylor. Ona bi trebala sama otići na duhovnu obnovu i razmisliti o svom životu. Isus će joj oprostiti ako ga prihvati – napisala je Mayers, koji su već prozvali “internetskim trolom”.

Mayers je navodno bijesna zbog toga što Taylor (26) predstavlja uzor mladima, a izlazi s “previše” muškaraca. Dvije sedmice nakon što je prekinula s DJ-ejem Calvinom Harrisom (32), pjevačica je započela vezu s glumcem Tomom Hiddlestoneom (35).