Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bila je Miss Universe samo par minuta, sada ima nemoralnu ponudu

Ariadna Gutierrez

Prije dvije sedmice svijet je gledao kako krunidbu 22-godišnje Ariadne Gutierrez iz Kolumbije kao Miss Universe. No, samo četiri minute kasnije, voditelj ceremonije Steve Harvey priznao je da je učio grešku te da je krivo pročitao ime pobjednice. Miss Filipina Pia Alonzo Wurtzbach je trebala biti proglašena pobjednicom.

– Zauvijek će biti zabilježeno na videu da je Miss Universe bila Kolumbija i ja sam se tako osjećala, makar i je trajalo samo nekoliko minuta, rekla je Ariadne Gutierrez, prenosi Daily Mail.

Ariadne Gutierrez je nakon nemilih događaj otišla nazad u Kolumbiju, a Božić je provela s roditeljima. Kaže da je sa svih strana obasipaju poslovnim ponudama te da su joj čak ponudili i milion dolara da snimi film za odrasle

– Bila je to velika nepravda i sramota, kako za mene tako i sve ljude iz Latinske Amerike u auditoriju, rekla je Gutierrez za kolumbijski W Radio.

– Od onda se osjećam jako rastrojeno. Nisam uzvraćala pozive skoro uopće, svega nekoliko ljudi me je moglo dobiti putem telefona jer se morala oporaviti od onoga što se dogodilo te večeri. Bilo mi je jako teško. Uvijek sam sanjala o tome da budem Miss Universe. Htjela sam podariti tu sreću ne samo svojoj porodici, nego i cijeloj Kolumbiji. Ali što je tu je, moram nastaviti dalje sa životom.

U trenutku zabune, Miss Universe iz 2014. Paulina Vega pokušala je utješiti svoju sunarodnjakinju, a u trenutku kada je kruna skinuta i stavljena na Miss Filipina, TV prijenos je naprasno prekinut.

– Brinula sam se zbog mojih roditelja koji su bili jako tužni, to ih je uništilo, rekla je Gutierrez.

Ariadne Gutierrez je nakon nemilih događaj otišla nazad u Kolumbiju, a Božić je provela s roditeljima. Kaže da je sa svih strana obasipaju poslovnim ponudama te da su joj čak ponudili i milion dolara da snimi film za odrasle.

– To je najgora ponuda koju sam dobila. Nije to formalna ponuda, no ne bih to nikada učinila za milion dolara. Za nebrojiv iznos. Šalim se naravno, ne bih to nikada učinila, obitelj bi me ubila, rekla je Gutierrez.

Dodala je da nije zainteresirana za učešće u niti jednom drugom takmičenju ljepote niti da će biti dio bilo kakvog događaja u organizaciji Miss Universe.

– To poglavlje u mom je životu zaključeno.