Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bila je seks simbol 80-ih, ovako izgleda u 52. godini

samantha-fox pr111

Sa samo 16 godina Samantha Fox postala je senzacija zahvaljujući svojim fotografijama u toplesu koje su objavljene u britanskom The Sunu.

Zbog svojih savršenih proporcija 90-60-90 ubrzo je postala jedan od najzaposlenijih modela u Velikoj Britaniji i mamila je uzdahe muškaraca širom svijeta i bila je seks simbol 80-ih. Nakon četiri godine poziranja u golišavim izdanjima Samantha se posvetila muzičkoj karijeri, koja je, često ističu muzički znalci, bila uspješna samo zbog njene karijere modela.

Njen debitantski album “Touch Me” iz 1986. godine je uvršten i među stotinu najgorih pop ploča svih vremena. Ipak obožavatelji širom svijeta s oduševljenjem su odlazili na njene nastupe, pa je tako u Indiji nastupila pred 70 hiljada ljudi u tri grada.

Njen ljubavni život je također bio uzbudljiv i bila je u vezama s muškarcima i ženama, a 2003. godine priznala je da je u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton. Dobrih starih vremena Samantha se prisjetila jučer na Instagramu kada je objavila svoju seksi fotografiju i čestitala Amerikancima Dan nezavisnosti.

https://www.instagram.com/p/BWHrufBBFFv/?taken-by=samanthafoxofficial

Novije fotografije koje objavljuje na ovoj društvenoj mreži pokazuju da i u 52. godini bivši seks simbol i dalje izgleda jednako zanosno kao i prije 30-ak godina kada je bila na vrhuncu slave.

https://www.instagram.com/p/BNIXBM5DED7/?taken-by=samanthafoxofficial

https://www.instagram.com/p/BLYG_z7jwUt/?taken-by=samanthafoxofficial

https://www.instagram.com/p/BKzBbnujRPB/?taken-by=samanthafoxofficial

https://www.instagram.com/p/BJh79U7hLMY/?taken-by=samanthafoxofficial

https://www.instagram.com/p/BJddcjCDN1J/?taken-by=samanthafoxofficial