Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Samantha Fox

Jedna od najpoželjnijih dama 80-ih prodaje korištene grudnjake (FOTO)

samantha fox

Komadi odjeće dolaze sa Samanthinim potpisom te fotografijom koja potvrđuje autentičnost artikala

Samantha Fox (53) osamdesetih je bila jedna od najpoželjnijih dama na svijetu, a još sa 16 godina, kada je tek započinjala karijeru, bilo je jasno da će postati zvijezda. Počela je kao model, da bi 1986. godine ušla u svijet pop muzike.

Čitatelji britanskog tabloida 2006. godine su je proglasili ‘najboljom djevojkom s duplerice svih vremena’. Samantha Fox za Playboy se slikala 1996., a ne skriva da bi i danas opet vrlo rado učinila isto. Ona zapravo želi dokazati ženama da u starenju nema apsolutno ništa loše.

Upravo iz tih slavnih dana datiraju i neki odjevni predmeti koje Fox trenutačno prodaje online na svojoj web stranici. Tako zainteresovani kupci mogu postati vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i dizajnerskih haljina koje je nosila upravo Samantha, ali ni to nije sve.

– Komadi odjeće dolaze sa Samanthinim potpisom te fotografijom koja potvrđuje autentičnost artikala – stoji u opisu proizvoda.

Grudnjaci se mogu naći po cijenama od oko 220 KM, dok su komadi poput bikinija kojeg je Fox nosila u džungli za vrijeme snimanja showa ‘I'm a Celebrity’ već prodan za gotovo 600 KM. Samantha prodaje i mnoge odjevne predmete koje je nosila u Celebrity Big Brotheru te TV emisijama Good Morning Britain i Loose Women.