SHOWbuzz

Kate Beckinsale

Bila je simbol ljepote i glamura, a sada je “žderačica” klinaca (FOTO)

14/04/2020

Njezin novi dečko stariji je samo godinu dana od njezine kćeri Lily Sheen

Kate Beckinsale (46), britanska glumica nastanjena u Los Angelesu, zadnjih godina izaziva porilične kontroverze zbog ljubavnih veza s mlađim muškarcima.

Ovaj put spustila je stepenicu još niže, njezina nova simpatija je rocker Goody Grace kojemu su tek 22 godine. Njezin novi dečko stariji je samo godinu dana od njezine kćeri Lily Sheen.

Iako su ljubavni život Kate Beckinsale do prije nekoliko godina obilježile dvije velike i ozbiljne veze, sada se odlučila na zaokret. Između 1995. i 2003. bila je u vezi s glumcem Michaelom Sheenom s kojim je 1999. dobila kćer Lily. Nakon toga 12 godina bila je u braku s redateljem Lenom Wisemanom, a par se razveo 2016. godine.

Goody Grace i Kate

Kako pišu britanski mediji, Kate je u vezi s Goodyjem najvjerovatnije od janura kada su snimljeni kako zajedno napuštaju jednu zabavu uoči dodjele Grammy nagrada, a Kate je od tada redovito ostavljala poruke na njegove postove na Instagramu.

Prošle godine, Kate je uzburkala hollywoodske duhove kada je počela hodati s 25-godišnjem komičarem Peteom Davidsonom. Bili su zajedno četiti mjeseca, a mnogi nisu krili šok zbog te neobične veze. Pete Davidson u javnosti je poznatiji po svom ljubavnom životu nego komičarskom talentu. Bio je zaručen s Arijanom Grande, hodao je s Kaiom Gerber, kćeri slavne Cindy Crawford, a hodao je i s glumicom Margaret Qualley.

Kate Beckinsale i Pete Davidson

Prije Petea, Kate je godinu dana ljubila komičara Matta Rifea, kojemu je tada bilo te 21. Hodali su između 2017 i 2018. Kada je njihova veza završila, a Kate počela hodati s Petom, Matt je poslao zanimljivu poruku svom ‘nasljedniku’.

– Bježi, to ti kažem kao muškarac muškarcu, rekao je, a zatim poručio: ‘Uživaj do možeš’.

Matt Riffe i Kate

Kate Beckinsale je tokom 2018. kratko hodala s također komičarem Jackom Whitehallom.

Dok lijepa britanska glumica zabavlja svoje fanove na Instagramu smiješnim video snimkama iz karantene u kojima je glavna glumica njezina mačka, pojavile su se njezine fotografije s novim dečkom. Uživali su u romantičnoj šetnju Los Angelesu na sam Uskrs. Držali su se za ruke i stiskali jedno uz drugo.

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.