SHOWbuzz

Milijarder u Tivtu

Bill Gates odmara u Crnoj Gori: “Vrlo su opušteni i uživaju u prirodnim ljepotama”

03/08/2019

Gates i njegova porodica, tvrde oni koji su ih gledali, vrlo su jednostavni i spontani i opušteno uživaju u prirodnim ljepotama Tivta i Boke Kotorske te u ponudi Porto Montenegra

Bill Gates, američki multimilijarder, osnivač i član Microsofta, odmara se u Tivtu.

Gates sa porodicom boravi u ekskluzivnom nautičko-turističkom centru Porto Montenegro, potvrdilo je za Vijesti više gostiju.

Odsjeda u hotelu „Regent“, a svakodnevno ga drugi gosti susreću na teniskim terenima “Porto Montenego Sports Cluba”, u blizini nekadašnjeg “Doma vojske” – sada upravne zgrade Porto Montenegra na Seljanovu, gdje on redovno trenira tenis.

Gates i njegova porodica, tvrde oni koji su ih gledali, vrlo su jednostavni i spontani i opušteno uživaju u prirodnim ljepotama Tivta i Boke Kotorske te u ponudi Porto Montenegra.

Osnivač Microsofta navodno je posebno impresioniran atraktivnošću i ljepotom zaljeva Boke Kotorske.

Bill Gates (64) bogatstvo je stekao kroz Microsoft, koji je najveći globalni proizvođač kompjuterskih operativnih sistema.

On je jedan od najvećih filantropa na svijetu koji svake godine izdvaja na desetine miliona dolara za razne humanitarne i druge društveno odgovorne aktivnosti.

Gates, prema zvaničnoj Forbesovoj listi, ima lično bogatstvo od 100 milijardi dolara, po čemu je drugi najbogatiji čovjek na planeti, nakon vlasnika “Amazona” Jeffa Bezosa, koji je težak 153 milijarde dolara.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.