Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lianna Shakhnazaryan

Bivša asistentica ucjenjuje Mariah Carey privatnim snimcima

mariah_carey_lianna

Ubrzo nakon što je dobila otkaz, kontaktirala je Mariah i zaprijetila joj da će objaviti svoju ‘arhivu’ ukoliko joj ne isplati tri miliona dolara

Pjevačica Mariah Carey (48) tuži bivšu asistenticu Liannu Shakhnazaryan, koja ju je potajno snimala, a sada joj prijeti objavljivanjem privatnih fotografija i snimki, piše People.

Lianna je radila za Mariah od marta 2015., ali nije bila baš najbolja pomoćnica. U ime pjevačice kupovala je sebi garderobu s karticom koja je namijenjena poslovnim obvezama, a ne privatnim. Mariah ju je otpustila u novembru 2017., ali tada nije znala da ju je Lianna snimala po kući.

Dok je još radila za Mariah, asistentica je pokazala fotografije i snimke svojim prijateljima.

– Ako ikad dobijem otkaz, objavit ću snimke i zaraditi novac – rekla je tada Lianna.

Upravo to i namjerava učiniti. Ubrzo nakon što je dobila otkaz, kontaktirala je Mariah i zaprijetila joj da će objaviti svoju ‘arhivu’ ukoliko joj ne isplati tri miliona dolara.

Carey je podigla tužbu protiv bivše asistentice te traži snimke, za koje je navela da su ‘intimne’, ali i da joj plati novčanu štetu.

– Azarian je, bez dozvole ili znanja, potajno snimala Mariah u privatnim situacijama za koje je znala da će biti sramotne i profesionalno joj naštetiti – piše u tužbi.

Inače, Lianna je imala plaću od 245.000 dolara, a prije otkaza se povisila na 322.000 dolara.