Bivši svekar Emine Jahović: Pobjegla od kuće da se uda za mog sina

emina-jahovic-lolo-2016

Prije nego što se udala za turskog pjevača Mustafu Sandala, Emina Jahović bila je udata za izvjesnog Aladina iz Novog Pazara.

Eminin bivši svekar Rustem, ispričao je za magazin “Blic Puls” kako je pjevačica tada pobjegla iz svoje kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina. Ipak, brak nije potrajao.

– Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pjevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: Rusteme znaš da Emina jako voli da pjeva. Ja sam joj rekao da može pjevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želio ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest mjeseci i tada se sve završilo – ispričao je Eminin svekar.

Njegov sin se nakon razvoda ponovo oženio, a dobio je i troje djece.

 

– On i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća… Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobjegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi – rekao je Rustem.

Zdravko Čolić sa ovom ženom ne priča punih 40 godina