Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Betty Buzz"

Blake Lively objavila novu reklamu za svoje bezalkoholno piće, postala je viralni hit

blake lively reklama
FOTO: Screenshot
Blake Lively u novoj reklami za svoj brend

Reklama je na Instagramu u manje od 24 sata lajkana skoro 800.000 puta, a mnogi su u njoj prepoznali uticaj filma A Simple Favour iz 2018. godine

Blake Lively objavila je novu reklamu za svoje bezalkoholno piće Betty Buzz. Reklama u kojoj se pojavljuje i sama glumica ubrzo je postala viralni hit.

“Piće je cruelty-free, ako ne računamo muškarce”, stoji u opisu reklame u kojoj Lively ulijeva piće u usta polugolog muškarca.

“Postoji razlog zbog kojeg svi muškarci vole Betty Buzz. Mi u Betty Buzzu ne testiramo na životinjama. Testiramo na muškarcima”, govori glumica u kameru.

Reklama je na Instagramu u manje od 24 sata lajkana skoro 800.000 puta, a mnogi su u njoj prepoznali uticaj filma A Simple Favour iz 2018. godine s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama.

Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu Emily Nelson (Blake Lively), koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole.

Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily. Udružuje se s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.