Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

italijanski mediji

Bomba u Italiji: Zlatan ljubi najljepšu italijansku novinarku!? (FOTO/VIDEO)

ibra

Nogometaš i voditeljica navodno su nedavno viđeni u restoranu na Sardiniji gdje je Leotta slavila svoj 29. rođendan

Prema pisanju talijanskog časopisa Chi, koje su prenijeli mnogi svjetski mediji, među njima i Gazzetta, oženjeni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) navodno se tokom ljeta zbližio s talijanskom televizijskom voditeljicom streaming platforme DAZN Dilettom Leottom (29).

Nogometaš i voditeljica navodno su nedavno viđeni u restoranu na Sardiniji gdje je Leotta slavila svoj 29. rođendan. Chi piše da je Leotta rođendan slavila s prijateljima, bratom i Ibrahimovićem. Časopis također piše o večeri u restoranu Sottovento na Smaragdnoj obali na sjeveru Sardinije. Ibrahimović je u njemu večerao s prijateljima, a Leotta im se pridružila.

Kao šlag na torti, Chi je napisao da se Ibrahimović povjerio prijatelju i rekao mu da između njega i Leotte postoji “iskra”. Ti su navodi bili dovoljni da ih Chi proglasi “neočekivanim parom ljeta”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Zlatan approva @buddyfit_it ???

Objavu dijeli ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta)

Portal Di Lei pak piše da je Leottin tajanstveni prijatelj otkrio da je Ibrahimović na Sardiniji predstavljao kao “samac”.

Ibrahimović i Leotta upoznali su tokom snimanja reklame za fitness aplikaciju Buddyfit koje su odradili tokom karantene zbog pandemije koronavirusa, piše The Sun.

Ibrahimović je već 18 godina u braku sa švedskom manekenkom Helenom Seger (49) s kojom ima dva sina – Maximiliana (13) i Vincenta (12).

Leotta je sve do nedavno bila u vezi s italijanskim bokserom Danieleom Scardinom, ali ta je veza okončana. Par se, izgleda, razišao bez veće drame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

La vita è un viaggio da fare a piedi,in salita.. ma insieme agli amici ?⛰☀️ (ps si raccomandano scarpe comode?)

Objavu dijeli ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta)

“Diletta je najbolje što mi je život dao. Ne bacam se po podu. Bokser sam. Primio sam udarac, ona me ostavila. Na Sardiniji sam, kao i ona, ali nažalost, nismo zajedno”, rekao je Scardina prije šest dana za portal Tips for Women.

The Sun piše da je Ibrahimović nedavno komentarisao jednu Leottinu objavu na društvenim mrežama. “Trening završen. Sad je vrijeme za uživanje i odmaranje… međutim, pripremi se jer je uskoro na tebi red”, napisala je voditeljica. Nogometaš je to prokomentarisao: “Šta radiš na tom krovu, Diletta? Nemoj zabušavati!”

Ibrahimović je početkom augusta snimljen kako sa suprugom jahtom plovi Mediteranom.