Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Beverly Hills

Brad Pitt nakon vađenja umnjaka bolnicu napustio u invalidskim kolicima

brad pitt

Nedavno je objavljeno da će Brad Pitt s Harrisonom Fordom, Halle Berry i Reese Witherspoon biti dio ekipe prezentera na svečanoj ceremoniji dodjele Oscara 25. aprila, pa nije isključeno ni da je razlog posjeta zubaru rad na savršenom osmijehu za pozornicu

Iako teško prepoznatljiv, oskarovac Brad Pitt fotografiSan je u srijedu na izlazu iz medicinskog centra na Beverly Hillsu u invalidskim kolicima.

“Nije to ništa, zubarski posao”, rekao je izvor za Page Six i otkrio kako je glumcu izvađen umnjak.

Zvijezda filma “Bilo jednom u Hollywoodu” bio je odjeven u crnu jaknu, sive hlače i bijele tenisice, a lice i glavu je osim obaveznom Hirurškom maskom prekrio i neobaveznim predimenzioniranim sunčanim naočalama i kapuljačom.

Nedavno je objavljeno da će Brad Pitt s Harrisonom Fordom, Halle Berry i Reese Witherspoon biti dio ekipe prezentera na svečanoj ceremoniji dodjele Oscara 25. aprila, pa nije isključeno ni da je razlog posjeta zubaru rad na savršenom osmijehu za pozornicu.

Medicinski centar 57-godišnji glumac je napustio u pratnji tjelohranitelja, a izlazak u invalidskim kolicima nije odraz Pittovog fizičkog stanja, nego posljedica izbjegavanja odgovornosti ustanove koju napušta u slučaju da mu se nešto dogodi.

Ta odgovornost prestaje kad pacijenta ili klijenta preuzme neko s uže liste kontakata za preuzimanje iz bolnice.