Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

virtuelna (ne)stvarnost

Britney Spears opet se obrukala na Instagramu

insta britney (1)

Inače, ovo nije prvi put da se Britney neuspješno poigrala Photoshopom

Otišla sam danas u shopping, ali nisam ništa pronašla! No, dobro, barem sam kupila lijepu narukvicu, napisala je pjevačica Britney Spears (37) u opis fotografije na Instagramu. Ipak, fanovima je pažnju privuklo nešto drugo a ne narukvica. U pitanju je pozadina na fotografiji, na kojoj se vide iskrivljene ladice.

Pjevačica se očito poigrala Photoshopom, što joj nije baš pošlo za rukom. Iako je selfie u kupaonici u kratkom roku skupio preko pola miliona lajkova, fotografiju su zasjenili brojni komentari pratitelja koji su ismijali pjevačicu.

“Djevojko, ladice iza tebe imaju srčani udar”, “Toliko mršava da savija ladice”, “Mislim da sebi trebaš nabaviti asistenta koji će za tebe sređivati fotke za Instagram”, “Kada si već sređuješ noge da izgledaju mršavije, onda barem popravi i pozadinu fotografije”, samo su neki od komentara.

Inače, ovo nije prvi put da se Britney neuspješno poigrala Photoshopom. Nedavno se pohvalila kako uživa na otocima Turks i Caicos pa je objavila fotografije kojima je htjela pokazati vitku liniju.

Ipak, paparazzi su ju “ulovili” u nešto drugačijem izdanju. Dok se kupala i odmarala na plaži, njen žuti kupaći kostim nije joj stajao kao na fotografijama koje je objavila.